Zilele vinul.ro ediţia februarie. Mic plan de acţiune

Mâine voi merge cu Codru la zilele Vinul.ro ediţia de luna aceasta. Sunt sigur că ştiţi despre ce eveniment vorbesc. Dacă nu, puteţi vedea afişul şi aici.

Cine e Codru? E tipul care face pluralul la rubrica despre noi şi care pretinde că optimizează textuleţele şi aşează linkurile mult mai bine decât o fac eu. De asta nu sunt chiar sigur. Dar sunt sigur că scrie bine. Dar nu pe blogul asta. Sper să îl conving să coreleze la textele mele destul de seci şi ceva literatură.
Nu vă pot spune ce îl va interesa pe el dar vă zic ce am eu pe lista de degustare. O să mă axez tot pe Fetească Neagră şi o să urmăresc în principal următorii producători: Domeniile Dealu Mare Urlaţi pentru Paganus, Agricola Stirbey, Cramele Basilescu pentru Eclipse şi Ancestral, Domeniul Coroanei Segarcea şi Crama Gârboiu. E drept că nu o să evit nici ceilalţi producători de vinuri roşii- Corcova, Halewood, Vinarte, WineRo, Oprişor. Poate şi producătorii mici din zona Drăgăşani fac vinuri roşii dar eu nu stiu.
Dacă aveţi vreo sugestie sau vreun vin interesant de semnalat şi care nu trebuie ratat, vă rog frumos să îmi spuneţi.

6 Responses to Zilele vinul.ro ediţia februarie. Mic plan de acţiune

 1. Obiectez, sunt mai mult de atat! Il stii p-ala care intra zilnic si citeste ce ai scris generand 4-5 vizite pe zi ? Io-s, ma, ala! 😀

 2. tu esti ma, codrule? aa, pai acum se schimba treaba. acum totul mi-e clar.parca sint altul, un personaj al lui Eco, blocat intr-un muzeu in Paris. stii tu care. de muzeu, ca de personaj sunt sigur.
  p.s. ca nu stii

 3. Eeii, cum fu la expozitiune? 😀

 4. a fost ok, am stat cam putin ce-i drept. dar ceva FN si un pic de merlot tot am incercat. mi-a placut paganus ul, am cumparat o sticla, deci o sa revin. mi-a mai placut si feteasca neagra de la stirbey, destul de tipica. cam scumpa-80 de lei-si un cam lemnoasa pe final, dar buna. in schimb swallowtail-ul de la vinarte a fost o dezamagire. prea acida, cu iz de linoluem ud
  mi-a placut si corcova si alira-doua merlot-uri in 2 stiluri diferite, dar cum alira nu a avut nici un flop, e drept ca nici timp. si eclipse de la basilescu mi a placut, am cumparat-o
  cam asta am facut, o sa scriu un post

 5. Nice 🙂 Despre Alira ce pot sa spun? Vinul e ok pt o anumita categorie de consumatori, dar pt mine tot ultra-extractiv ramane si scrie “fortat” mare pe fruntea lui…deh, chestie de gusturi.

 6. clar,asa e. dar cand incerc un asa vin, incerc sa ies din pielea mea. cat pot

Leave a Reply

Your email address will not be published.